Over ons

Bij Admonks kun je rekenen op ijzersterke kennis van online marketing, e-commerce en business intelligence. Daarmee zorgen we voor een slimme en pragmatische inzet van online marketing voor jouw business. Vanzelfsprekend? Er zijn ook minder vanzelfsprekende redenen om voor ons te kiezen.

 

SAMEN
We kunnen pas echt wat voor je betekenen als we met je werken, in plaats van voor je. Wij zijn geen “ivoren-toren-marketeers”. Samen sparren, samen bouwen, samen groeien. Wij geloven in samen.

GEEN LANGE-TERMIJN-CONTRACTEN
We werken met onze klanten op basis van vertrouwen, toewijding en flexibiliteit. Niet op basis van benauwende wurgcontracten. Jij tevreden, wij tevreden. Easy as that.

GEEN VLUGGE JONGENS, MAAR GEWOON VLOTTE GASTEN
Eerlijke tarieven, helder taalgebruik en afspraak is afspraak. Bij Admonks doen we wat we beloven, en hebben we een hekel aan gebakken lucht. Net als jij.

 

Nog steeds enthousiast? Mooi! Nodig ons dan zeker eens uit, zodat we het kunnen hebben over onze visie op jouw online ambities. Het kost je hooguit een bak koffie. Of twee. Wanneer zijn we welkom? 040 240 5004.