Google Shopping

Eigenlijk al jaren een must voor de bewuste e-commerce retailer. Google Shopping laat maar weinig aan de verbeelding van de potentiële koper over. Doordat de klant je product inclusief prijs en afbeelding te zien krijgt, kun je ervan uitgaan dat wanneer deze persoon op de advertentie klikt, hij/zij ook daadwerkelijk geïnteresseerd is. Om deze reden zien we vaak dat de conversieratio hoger ligt bij Shopping-campagnes dan in welk ander advertentieformat dan ook!

Wat maakt een goede Shopping campagne?

Met geoptimaliseerde productpagina’s en een aan perfect grenzende product feed ben je al een heel eind. Als deze onderdelen afgerond zijn, zijn de meeste adverteerders tevreden – als ze dit punt al bereiken. In onze ogen zijn het de (langetermijn)strategie en de tactieken ten opzichte van de concurrentie die Shopping-campagnes pas écht top notch maken. Hard werken, geduld en passie voor het spel, dát zijn de hoofdingrediënten van Google Shopping.

Hier meer over weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Shopping expert nodig?

Admonks is een échte expert in Google Shopping en gaat waar andere adverteerders niet gaan. Door feedoptimalisatie tot in de kleinste details te verzorgen en messcherpe strategieën te hanteren, zetten wij jouw producten in de schijnwerpers. Resultaat gegarandeerd. Google Shopping is een echte ambacht en Admonks is een echte vakman. Neem nu contact op met Jos Raaijmakers via jos@admonks.nl of bel 040 240 5004.