Google Ads

Wil jij jouw business echt in de online spotlights zetten, dan kies je voor Google Ads. Google Ads is sinds juli 2018 de nieuwe benaming voor Google Adwords. Omdat meer dan 90% van de mensen wereldwijd Google als zoekmachine gebruikt, is er geen enkel ander online advertentieplatform dat in de buurt komt van Google Ads als het gaat om bereik. Lees hieronder meer over Google Ads.

 

Een strategisch schaakspel

Adverteren in Google Ads is véél meer dan het instellen van een zoekwoord, een advertentietekst en een bod. Behalve deze zaken bepalen talloze functionaliteiten, indexatiefactoren en bedrijfsafwegingen hoe jij je in dit strategische schaakspel staande houdt. Welke zoekwoorden zijn voor jou interessant? Hoe kom je eigenlijk bovenaan met je advertentie? Moet je eigenlijk wel bovenaan willen staan? Wat mag een sale of lead kosten om je campagne rendabel te krijgen? Hoe ga je om met moordende concurrentie? Hoe beïnvloeden SEA en SEO elkaar? Admonks helpt je strategisch en uitvoerend met al deze vraagstukken.

 

Het beheer van jouw campagnes uitbesteden aan Admonks?

Voor het allerbeste resultaat kies je voor de gefaseerde aanpak van Admonks. Onze gecertificeerde SEA-specialisten bespreken samen met jou je bedrijfsmodel, werken een waterdicht zoekwoordonderzoek uit en schrijven op basis hiervan aansluitende advertentieteksten die volledig naar jouw smaak zijn. We zorgen er natuurlijk voor dat alle best practices uit de kast worden gehaald! Door middel van trial en error optimaliseren wij jouw online advertentiestrategie. In dit proces wordt je op de hoogte gehouden en betrokken, waardoor je altijd inzicht hebt in je eigen campagnes. Ook ontvang je maandelijks een datarapportage. Laten we samen eens bekijken of we jouw business verder kunnen brengen!

 

Hier meer over weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis second opinion of andere vragen?

Wij kijken graag eens in je Google Ads-account mee om je advertentiestrategie naar een hoger niveau te tillen. Een second opinion is bij Admonks geheel kosteloos. Neem voor een second opinion of andere vragen vrijblijvend contact op met Jos Raaijmakers via jos@admonks.nl of bel 040 240 5004.